2011. május 25., szerda

Az állapotsor és az értesítések



Minden képernyő felső részén állapotsor látható. Itt jelennek meg a beérkezett értesítéseket és az eszköz állapotát jelző ikonok, valamint a pontos idő.

Értesítések kezelése
Az új üzenetek érkezését, a naptári eseményeket, az ébresztéseket, valamint a folyamatban lévő eseményeket értesítési ikonok jelzik. Ha értesítés érkezik, megjelenik az ikonja az állapotsorban, és rövid ideig egy összefoglaló is látható lesz. Az értesítések teljes listáját az értesítések paneljén tekintheted meg. A beállításoktól és az eszköz modelljétől függően értesítési hang is megszólalhat. Az értesítéseket adó alkalmazások, mint például az Email, saját beállításokkal rendelkeznek, ezek segítségével megadható, mikor és milyen módon küldjön értesítéseket az adott alkalmazás.

Az értesítések paneljének megnyitása
Az értesítések paneljének megnyitásához koppints az állapotsorra. Az értesítések paneljén az aktuális értesítések görgethető listája látható. A lista elején a folyamatban lévő tevékenységekkel kapcsolatos értesítések állnak, majd az eseményekkel (pl. új e-mail) kapcsolatos értesítések következnek.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése